A Szexfilmek.net erotikus szórakoztató portál Médiaajánlata

Az oldalról röviden:

A Szexfilmek.net weboldal 2007. nyarán indult útjára, és azóta folyamatosan tör felfelé az Erotikus weboldalak kategóriájában. Az oldal látogatói köre folyamatosan bővül, melynek átlag életkora 18 és 60 év közzé tehető. Az oldal látogatóinak 70%-a kereső oldalakról érkeznek, amely a jó keresőoptimalizációnak köszönhető. Ez biztosítja, hogy az oldalon böngésző célközönség, teljesen nyitott és érdekelt, az erotikával kapcsolatos termékek és tartalmak íránt.

Hirdetési felületek:
Úgy próbáltuk kialakítani oldalunkon a hirdetési felületeket, hogy azok ne legyenek zavaróak, idegesítőek a látogatók számára, hanem inkább egy kínálkozó lehetőséggént fogják fel azt, amit a hirdető reklámoz nekik.

* Hirdetés formátumok:

Hirdetés felvétel és további információk: ngmedia.hu[kukac]gmail.com

1. Felső hirdetési felület

Ez a hirdetés a főoldalon, a videó listaoldalon és a videó aloldalon jelenik meg!
A hirdetés 3 különböző méretben jelenik meg igazodva a használt eszköz képernyőfelbontásához! Ezért a kreatívokat 3 fajta méretben kell elkészíteni!

Méretek:

  • 300x250 px (Pc)
  • 728x90 px (Tablet)
  • 300x100 px (Mobil)

2. Jobb oldali hirdetési felület

Ez a hirdetés a videó aloldalon jelenik meg a 2. helyen!
A hirdetés 1 méretben jelenik meg!

Méret:

  • 300x250 px (Pc)

3. Alsó hirdetési felület

Ez a hirdetés minden oldalon megjelenik!
A hirdetés 2 különböző méretben jelenik meg igazodva a használt eszköz képernyőfelbontásához! Ezért a kreatívokat 3 fajta méretben kell elkészíteni!

Méretek:

  • 970x250 px (Pc / Tablet)
  • 425x200 px (Mobil)

Magyarország egyik legjobb ingyen pornó weboldala!

A Szexfilmek.net 2007-óta kínálja a látogatóknak az ingyen, regisztráció nélkül nézhető pornó és szex videókat, melyeket a nagy külföldi pornómegosztó portálokról gyűjtöttünk össze, és ágyaztuk be weboldalunkba magyar címet és leírást adva, ahol a látogatók hatalmas kategória választékban tudnak szemezgetni! Erre azért volt szükség, hogy az angolul kevésbé tudó felhasználók is meg tudják találni az őket érdeklő szexuális tartalmakat! Videó kínálatunkat próbáljuk minél gyakrabban és minél szélesebb körben frissíteni, hogy mindenki megtalálja nálunk a szexuális érdeklődési körnék leginkább megfelelő videókat!
Jó szórakozást és élvezkedést kívánunk!