A Szexfilmek.net erotikus szórakoztató portál Médiaajánlata

Az oldalról röviden:

A Szexfilmek.net weboldal 2007. nyarán indult útjára, és azóta folyamatosan tör felfelé az Erotikus weboldalak kategóriájában. Az oldal látogatói köre folyamatosan bővül, melynek átlag életkora 18 és 60 év közzé tehető. Az oldal látogatóinak 70%-a kereső oldalakról érkeznek, amely a jó keresőoptimalizációnak köszönhető. Ez biztosítja, hogy az oldalon böngésző célközönség, teljesen nyitott és érdekelt, az erotikával kapcsolatos termékek és tartalmak íránt.

Hirdetési felületek:

Úgy próbáltuk kialakítani oldalunkon a hirdetési felületeket, hogy azok ne legyenek zavaróak, idegesítőek a látogatók számára, hanem inkább egy kínálkozó lehetőséggént fogják fel azt, amit a hirdető reklámoz nekik.

* Egy hirdetési felületen 3 db bannert is megjeleníthet, melyek rotálódva váltják egymást, plusz felár nélkül!

* Hirdetés formátumok:

Hirdetés felvétel: Jelenleg nem értékesítünk hirdetési felületett!

Magyarország egyik legjobb ingyen pornó weboldala!

A Szexfilmek.net 2007-óta kínálja a látogatóknak az ingyen, regisztráció nélkül nézhető pornó és szex videókat, ahol a látogatók hatalmas kategória választékban tudnak szemezgetni! Videó kínálatunkat próbáljuk minél gyakrabban és minél szélesebb körben frissíteni, hogy mindenki megtalálja nálunk a szexuális érdeklődési körnék leginkább megfelelő videókat!
Jó szórakozást és élvezkedést kívánunk!